Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Swedish Womens Voluntary Defence Organization Sweden

Svenska kvinnors frivilliga försvarsorganisation, Sverige

En översikt

Svenska kvinnors frivilliga försvarsorganisation (SKVF) är en ideell organisation för kvinnor som är intresserade av att stödja det svenska försvaret. Organisationen grundades 1924 och har sedan dess arbetat för att främja kvinnors roll i försvaret och för att ge kvinnor möjlighet att bidra till samhällets säkerhet.

SKVF:s mål

SKVF:s mål är att: * Främja kvinnors deltagande i det svenska försvaret * Ge kvinnor utbildning och träning för att de ska kunna bidra till samhällets säkerhet * Stödja kvinnor som är intresserade av att göra värnplikt eller arbeta inom försvarsmakten * Informera allmänheten om kvinnors roll i försvaret

SKVF:s verksamhet

SKVF bedriver en rad olika verksamheter för att uppnå sina mål, bland annat: * Utbildning och träning: SKVF erbjuder utbildning och träning inom en rad olika områden, bland annat första hjälpen, överlevnad och vapenhantering. * Informationskampanjer: SKVF genomför informationskampanjer för att öka allmänhetens kunskap om kvinnors roll i försvaret. * Samarbete med andra organisationer: SKVF samarbetar med andra organisationer, bland annat försvarsmakten och frivilligorganisationer, för att främja sina mål.

SKVF:s medlemmar

SKVF har över 10 000 medlemmar i hela Sverige. Medlemmarna kommer från alla samhällsskikt och har olika bakgrund. De förenas av ett gemensamt intresse för att stödja det svenska försvaret och för att bidra till samhällets säkerhet.

SKVF:s betydelse

SKVF spelar en viktig roll i det svenska försvaret. Organisationen ger kvinnor möjlighet att bidra till samhällets säkerhet och främjar kvinnors deltagande i försvaret. SKVF:s arbete är också viktigt för att öka allmänhetens kunskap om kvinnors roll i försvaret.


Komentar